افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار بعد از 34 سال انتظار

بلاگ سان: بیمارستان امام خمینی شهریار، روز یکشنبه همزمان با روز پرستار و بعد از ۳۴ سال انتظار با حضور رئیس جمهور در شهرستان شهریار افتتاح خواهد شد.

افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار بعد از 34 سال انتظار
به گزارش بلاگ سان به نقل از وبدا، اصلی ترین سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم، اجرای برنامه عدالت و تعالی نظام سلامت و کوشش برای دسترسی ساده و ارزان مردم به خدمات سلامت بخصوص در نقاط کم برخوردار کشور است.
از اقدامات مهم این وزازتخانه در بیشتر از دو سال گذشته، تکمیل و اتمام پروژه های ناتمام بهداشتی و درمانی بوده تا هرچه سریع وارد مدار خدمت رسانی شوند. با همین رویکرد از آغاز دولت سیزدهم تابحال بیشتر از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی افتتاح شده و این روند همچنان ادامه دارد.
شهرستان «شهریار» در سالها و دهه های گذشته، با عنایت به تراکم بالای جمعیت از حیث تعداد تخت های بستری کمبودهایی داشته که افزوده شدن بیمارستان امام خمینی به مجموع امکانات بهداشتی و درمانی این شهرستان، اقدام موثری در رفع آنها و ارتقای شاخصهای سلامت این منطقه ارزیابی می شود.
با آغاز به کار این بیمارستان بخش بزرگی از نیازهای مردم شهریار تحقق می یابد و بیماران از این پس، از خدماتی که از جانب بیمارستان در زمینه های کلینیکی، پاراکلینیکی و تصویربرداری عرضه می شود، بهره مند خواهند شد.
برپایه این گزارش، شهرستان شهریار جمعیتی بیشتر از ۸۰۰ هزار نفر دارد و با آغاز به کار بیمارستان امام خمینی (ره) پنج بیمارستان با ۸۴۰ تخت در این شهرستان فعال خواهند بود.
احداث بیمارستان امام خمینی در مهرماه ۱۳۶۸ با ایجاد هیأت امنا و با حضور معتمدان و مسؤلان شهرستان شروع شد. قرارداد راه اندازی بیمارستان در ابتدا با ۱۰۰ تختخواب و با زیر بنای ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ۶ طبقه و یک درمانگاه ۶۰۰ متری بسته شده بود. هم اکنون اما با توسعه طرح اولیه، بیمارستان و ساختمان های جانبی در مساحتی بالغ بر ۳۴ هزار متر مربع دایر شده و کل مساحت زمین بیمارستان ۸۷ هزار متر مربع است.
الان بیمارستان امام خمینی (ره) با ۳۰۰ تخت بستری در ۱۸ بخش بیمارستانی و یک درمانگاه با مساحت ۳۶۰۰ متر مربع در چهار طبقه، آماده پذیرش بیماران است و از اول آبان ماه سال جاری به صورت آزمایشی آغاز به پذیرش بیمار و انجام اعمال جراحی کرده است.
گفتنی است، این بیمارستان شامل، ۴۲ تخت بستری اورژانس، دو بخش با ۲۶ تخت بستری زنان و زایمان (جمعاً ۵۲ تخت بستری)، ۲۶ تخت بخش اطفال، سه بخش با ۲۶ تخت بستری جراحی( جمعاً ۷۸ تخت بستری)، ۱۰ تخت مراقبت های ویژه نوزادان، ۲۳ تخت مراقبت های ویژه، ۱۹ تخت مراقبت های ویژه قلبی، ۱۸ تخت دیالیز، ۱۰ تخت مراقبت های ویژه اطفال، ۱۰ اتاق عمل، دو بخش داخلی با مجموع ۵۲ تخت بستری، ۸ تخت LDR، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، بخش تصویر برداری، بخش آنژیوگرافی و بخش پزشکی هسته ای در چهار طبقه است.
همینطور در این بیمارستان در ماههای آینده مرکز جامع سرطان با پیشرفته ترین تجهیزات تشخیصی و درمانی برای معالجه بیماران راه اندازی خواهد شد.
در شهریور ماه ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم و طی سفر استانی رئیس جمهور و با دستور اکید ایشان، بودجه لازم به پروژه اختصاص یافت و وزارت بهداشت با برنامه ریزی فشرده و استفاده حداکثری از منابع فیزیکی و نیروی انسانی، طی ۱۴ ماه پروژه را از ۷۶ درصد پیشرفت به ۱۰۰ درصد رسانده و ساخت بیمارستان را تکمیل کردند. کل بودجه ساخت بیمارستان و خرید تجهیزات پزشکی برای آن بالغ بر ۸۷۰ میلیارد تومان است.




منبع:

1402/08/26
19:30:40
0.0 / 5
240
تگهای خبر: آموزش , برنامه , پروژه , خدمات
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
sunblog