رییس دانشگاه تاكید كرد

شهریه ثابت دانشجویان انصرافی بازنخواهد گشت

به گزارش بلاگ سان رئیس دانشگاه علمی كاربردی از برگزاری حضوری آزمون های آخر ترم دانشجویان اطلاع داد و اظهار داشت: در بعضی استان های وضعیت قرمز این اجازه داده شده كه آزمون بخش های عملی با تعویق برگزار و نمرات دروس ناتمام رد شود.

شهریه ثابت دانشجویان انصرافی بازنخواهد گشت
به گزارش بلاگ سان به نقل از ایسنا، دکتر محمدحسین امید در نشست خبری که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه علمی کابردی برگزار شد، با اشاره به کاهش ۳۵ درصدی جمعیت دانشجویی کشور تصریح کرد: هم اکنون کمتر از ۵۰ مرکز از ۶۰۰ مرکز علمی-کاربردی بیشتر از ۱۰۰۰ دانشجو دارند ازاین رو حجم دانشجویان دانشگاه علمی-کاربردی در مقایسه با دانشگاه های دیگر بسیار کمتر است.
وی در مورد وضعیت شهریه دانشجویان علمی کاربردی در ترم تحصیلی جاری هم اظهار داشت: درصد اندکی از شهریه پرداختی دانشجویان بعنوان بالاسری به مرکز دانشگاه اختصاص داده می شود اما مابقی به خود مراکز علمی-کاربردی تعلق می گیرد ازاین رو دانشجویانی که بنا به دلایلی این ترم واحد یا ترم خویش را حذف نمایند شهریه ثابت آنها بازنخواهد گشت چون که مراکز این شهریه را صرف تجهیزات، زیرساخت ها و حقوق کارمندان خود کرده اند اما مابقی شهریه برای ترم آتی دانشجو در حساب مراکز ذخیره خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به تصویب اساسنامه بیشتر از ۹۰ درصد مراکز این دانشگاه اضافه کرد: برخی مراکز که نیمه دولتی یا به نهادها وابسته هستند نظیر جهاددانشگاهی، قوه قضاییه، هلال احمر و شهرداری ها نیازی به اساسنامه ندارند اما مابقی مراکز که اساسنامه نداشته باشند از مهر جاری اجازه پذیرش دانشجو از آنها گرفته خواهد شد.
دکتر امید با تاکید بر اینکه امتحانات آخر ترم دانشجویان علمی کاربردی به صورت حضوری برگزاری می شود، اظهار داشت: با عنایت به این که دانشجویان این دانشگاه بومی هستند و تعداد آنها هم کمتر است ازاین رو با رعایت پروتکل های بهداشتی امتحانات آخر ترم آنها به صورت حضوری برگزار می شود مگر اینکه در بعضی شهرهایی که از نظر شیوع کروناویروس در وضعیت قرمز باشند بر مبنای تصمیم ستاد ملی کرونا عمل خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی تصریح کرد: در بعضی استان های وضعیت قرمز این اجازه داده شده که آزمون بخش های عملی با تعویق برگزار و نمرات دروس ناتمام رد شود.
به قول وی، البته برخی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی نسبت به برگزاری کلاسهای عملی به صورت حضوری اعتراض دارند در حالیکه برگزاری این کلاس ها صرفاً به صورت حضوری امکان دارد و دانشجو باید به صورت حضوری امتحان عملی داده و استاد برای دانشجو نمره بدهد. برای آن دسته از دانشجویانی که تمایل به حضور در کلاس های عملی ندارند دو راه وجود دارد؛ نخست این که ستاد ملی مقابله با کرونا پیشتر اعلام نمود که دانشجویان امکان حذف ترم را دارند، ضمن اینکه دانشجویان این دانشگاه هم چنین امکانی را دارند و در صورتیکه تمایل به حضور ندارند، می توانند دروس عملی را حذف نمایند.
امید با تاکید بر ضرورت برگزاری کلاس ها و آزمون های عملی به صورت حضوری خاطرنشان کرد: شاید برخی دانشجویان نیازمند اتمام تحصیلات در این ترم بوده و باید آزمون بدهند و نمره پایانی را بگیرند. ازاین رو تصمیم گیری به دانشجویان واگذار شده است. اگر برخی دانشجویان اعتراض می کنند تصمیم ادامه شرایط تحصیلی به خودشان واگذار شده است.
او همینطور درباره برگزاری ترم تابستان علمی کاربردی عنوان کرد: پیش تر اعلام گردید که ترم تابستانی حذف و برگزار نمی گردد در حالیکه شاید برخی دانشجویان نیازمند گذراندن تنها دو واحد عملی تا دانش آموختگی و دریافت مدرک باشند ازاین رو ترم تابستانی برای این دروس عملی و این گروه از دانشجویان برگزار می گردد.

راه اندازی سامانه مجازی عملی کاربردی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همینطور اظهار داشت: همه گیری ویروس کرونا دنیا را حتی کشورهای پیشرفته ای که به نظام سلامت و مدیریت خود اطمینان داشتند، غافلگیر کرد. آمریکا و اروپا بعنوان کشورهای پیشرفته در این دوران صدمه دیدند، ایران هم بعنوان کشور در حال توسعه از این صدمه در امان نماند.
امید اضافه کرد: نقطه مشترک تمامی کشورها تعطیلی نظام های آموزشی بود و همه کشورها به آموزش های مجازی روی آوردند.
وی خاطرنشان کرد: در این میان دانشگاه هایی که زیرساخت ها و سابقه آموزش مجازی داشتند کمتر صدمه دیدند. در ایران هم برخی دانشگاهها مانند دانشگاه جامع علمی کاربردی مجبور شدند که خیلی زود خویش را با شرایط تطبیق دهند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: این دانشگاه در حالیکه هیچ یک از شرایط زیرساخت آموزش مجازی را نداشت و دانشجویان و مدرسان هم آمادگی لازم را نداشتند سامانه مجازی خویش را در ۱۶ فروردین ماه رونمایی نمود.
امید با بیان این که مراکز آموزشی این دانشگاه هم آمادگی لازم را برای آموزش های مجازی نداشتند، عنوان کرد: تا قبل از شرایط کرونا ۱۱۰ هزار کلاس در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شد در حالیکه در دانشگاه های سراسری این کلاس ها تقسیم می شود. نه واحدهای شهرستانی زیرساخت مورد نیاز را دارند و نه مراکز، دانشجویان، مدرسان و پهنای باند کشور آمادگی اجرای این برنامه سنگین را داشت. این در شرایطی است که تا همین چند سال پیش ثبت نام هم در مراکز به صورت دستی انجام می شد.
او همینطور اظهار داشت: با وجود تمامی نقصها وکاستی ها سامانه مجازی دانشگاه علمی کاربردی افتتاح شد باآنکه کندی سرعت و مشکلات در ابتدا وجود داشت اما رفته رفته نقصها برطرف شد. مدرسان هم به روز شدند و حتی شیوه تدریس و جزوه های بعضی از مدرسان هم به علت همین آموزش مجازی تغییر نمود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید هرچند حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آموزش های علمی کاربردی عملی است، اظهار نمود: مابقی دروس هم باز هم به دو بخش عملی و نظری تقسیم می شود. این سامانه برای دروس نظری افتتاح شد و در جاهایی که اماکن برگزاری کلاس های عملی بود، کلاس ها هم برگزار گردید. همینطور زمان ترم تحصیلی افزایش یافت و تمدید گردید و بازه برگزاری امتحانات هم تغییر نمود. حالا دانشجویان تا ۲۱ تیرماه فرصت رفع نقصها دارند.
دکتر امید از فوت یک دانشجوی علمی کاربردی بر اثر مبتلا شدن به کرونا اطلاع داد و اظهار داشت: یک دانشجوی علمی کاربردی در یکی از مراکز استان ها به دلیل مبتلا شدن به این بیماری فوت کرده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی درباره رعایت پروتکل های بهداشتی در این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه ها و مراکز علمی کاربردی موظف می باشند تا امکانات بهداشتی در اختیار دانشجویان بگذارند و دانشجویان هم باید اصول بهداشتی مانند استفاده از ماسک و دستکش را رعایت نمایند.
وی در مورد آخرین وضعیت فراخوان بهمن ماه سال ۹۸ برای جذب مدرس هم اظهار داشت: هم اکنون پرونده متقاضیان در واحدهای استانی در حال بررسی است در واقع ۱۸ هزار داوطلب در این فراخوان ثبت نام کردند که پس از پالایش ۱۰ هزار نفر آنها باقی ماندن که این افراد جهت بررسی بیشتر به واحدها رجوع خواهند کرد.
دکتر امید تصریح کرد: نتایج نهایی فراخوان فوق تا شهریور ماه ابلاغ و افراد پس از دریافت کد مدرسی از مهر سالجاری در کلاس ها حضور خواهند یافت.
او همینطور از ابلاغ فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی از اواخر مرداد ماه اطلاع داد و اظهار داشت: افرادی که در این فراخوان پذیرفته شوند می توانند بهمن ماه سال آینده کد مدرسی دریافت نمایند.



1399/03/28
12:39:09
5.0 / 5
1930
تگهای خبر: برنامه , تدریس , فراخوان
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
sunblog