رونمایی از اخبار جعلی در فرهنگ های دیجیتال

به گزارش بلاگ سان، مراسم رونمایی از کتاب «اخبار جعلی در فرهنگ های دیجیتال» برگزار می گردد.

رونمایی از اخبار جعلی در فرهنگ های دیجیتال
به گزارش بلاگ سان به نقل از خبرگزاری مشرق، نشست بررسی و گفتگو در رابطه با این کتاب روز یکشنبه ۱۲ مردادماه از ساعت ۱۷، در شهر کتاب مرکزی واقع در خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از خیابان شهید مطهری، بالاتر از کوچه کلاته، با حضور دکتر «هادی خانیکی» و دکتر «مسعود کوثری»، استادان علوم ارتباطات دانشگاه های علامه طباطبایی و تهران و «سیدمحمد میرافشاری»، مترجم کتاب، برگزار می گردد.
در معرفی این کتاب عنوان شده است: پلت فرم های دیجیتال در حالی تسلط بیش تری بر جریان گردش و نشر اطلاعات یافته اند که مرز میان حقیقت و نادرستی همچنان مبهم تر از پیش است.
خبرهای نادرست یا خبرهای جعلی ریشه در پروپاگاندا، اشتباه پراکنی و دستکاری رسانه ای دارد. پلت فرم های شبکه های اجتماعی با الگوریتم هایی که برای بیشتر کردن مشارکت کاربران طراحی شده است، سبب می شود با سرعت بیشتری منبع خبر گسترش یابد و نشر خبر امکانپذیر شود.
کتاب «اخبار جعلی در فرهنگ های دیجیتال» به بررسی نتایج اخلاقی خبرهای جعلی می پردازد و برای آنها که در محیط های پیچیده و محدود هستند، می تواند مفیدتر باشد.

1404/05/12
12:43:50
0.0 / 5
4
تگهای خبر: دانشگاه , رسانه , شبكه , مراسم
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لینک دوستان بلاگ سان
sunblog