شهردار منطقه ۶ خبر داد

تعیین تکلیف توسعه دانشگاه تهران در سه ماهه نخست سال آینده

به گزارش بلاگ سان، شهردار منطقه ۶ از تعیین تکلیف طرح توسعه دانشگاه تهران در شورایعالی شهرسازی و معماری در سه ماهه نخست سال آینده اطلاع داد.

تعیین تکلیف توسعه دانشگاه تهران در سه ماهه نخست سال آینده
به گزارش بلاگ سان به نقل از ایسنا، محمدی در نشست خبری امروز چهارشنبه در تشریح وضعیت حوزه حمل و نقل منطقه ۶ و افتتاح ایستگاه های خط ۶ مترو در این منطقه اظهار داشت: پنج ایستگاه در محدوده منطقه ۶ یعنی از ایستگاه تربیت مدرس تا هفت تیر از سال ۹۷ کارگاه آنها تعطیل بود و خط ۶ نمی توانست خدمات کاملی را به شهروندان عرضه کند.
وی ادامه داد: در مدتی که در شهرداری منطقه ۶ مشغول بکار شدیم از شرکت مترو و پیمانکار مربوطه دعوت کردیم و در یک تعامل بزرگترین مشکل این خط یعنی تأمین منابع را برای نخستین بار در محدوده منطقه برای ایستگاه های مترو حل و فصل کردیم. در واقع بعنوان پشتیبان تأمین منابع مالی برای مترو وارد عمل شدیم که این مورد بعدا به همه شهرداران مناطق از جانب شهردار تهران ابلاغ گردید.
به قول محمدی، مازاد درآمدهای خویش را حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان به صورت مستقیم برای پنج ایستگاه مترو پرداخت کردیم و امیدواریم فردا ۲۵ اسفند ماه خط ۶ به طول ۹.۵ کیلومتر با چهار ایستگاه کارگر، لاله، میدان ولیعصر و میدان هفت تیر به بهره برداری می رسد که ظرفیت بسیار خوبی را در حوزه حمل و نقل و ترافیک منطقه ایجاد خواهد نمود. بطور قطع مترو می تواند مکمل بسیار خوبی در حوزه حل معضلات محیط زیستی باشد. در بین ایستگاه های خط ۶ متروی تهران در منطقه ایستگاه تربیت مدرس درب ورودی ها، سالن و خدمات ایستگاهی از راه نیروگاه خورشیدی تأمین می شود و این مورد به همراه مسائل جمع آوری زباله برای نخستین بار مورد توجه قرار گرفته که میتوان این ایستگاه را یک ایستگاه محیط زیستی قلمداد کرد.
شهردار منطقه ۶ در تشریح تأمین «همراه سرا» برای بیماران بیمارستان های سطح منطقه ۶ اظهار داشت: یکی از معضلات در سطح منطقه تأمین همراه سرا بوده، چون که ظرفیت بزرگی در حوزه درمان با وجود بیمارستان های بزرگ در منطقه وجود دارد و همیشه این بیمارستان ها مورد استقبال قرار گرفته و عمده رجوع کنندگان هم از شهرستان ها هستند که در طول درمان همراهان در اطراف بیمارستان مکان اسکان ندارند. بنابراین نیازمند وجود همراه سراها هستیم ولی تعداد همراه سراهای موجود کفاف مراجعات را نمی دهد. بر همین مبنا در بازدیدی که از بیمارستان های منطقه داشتیم حدود ۱۰۰ چادر در اطراف بیمارستان ها مشاهده کردیم که بعد از پیگیری ها موفق شدیم افزایش ظرفیت همراه سرای موجود را رقم بزنیم و یک همراه سرا با ظرفیت ۱۲۰ نفر در منطقه بوجود آمده که این همراه سرا بوسیله ی یک خیر ساخته شده و خدمات بسیار ارزشمندی در آن عرضه می شود.
وی در رابطه با مسیر طبیعت و راه اندازی آن هم اظهارکرد: مسیر طبیعت یک کلان پروژه است که تملک چند ملک آن باقیمانده است. این مسیر از محدوده پل طبیعت آغاز و تا جمال الدین اسدآبادی ادامه پیدا می کند و در نهایت به برج میلاد ختم خواهد شد که برای سال آینده بودجه راه اندازی این پروژه دیده شده است.
شهردار منطقه ۶ در مورد وجود چادر همراهان بیمار در اطراف بیمارستان ها اظهار داشت: بطور قطع در حوزه توسعه همراه سراها اقدام خواهیم کرد اما گاها سوءاستفاده هایی صورت می گیرد که در بین این چادرها افرادی به غیر از همراهان بیمار دیده می شوند. در شرایطی که ما خدمات برای همراهان بیماران عرضه می نماییم بطور قطع اجازه ماندن در چادرها در محدوده را هم نخواهیم داد.
محمدی در مورد راه اندازی پمپ بنزین های کوچک مقیاس در سطح منطقه اضافه کرد: با عنایت به افزایش تعداد خودرو ها و افزایش تردد در سطح منطقه گاها پمپ بنزین های موجود خود به یک گره ترافیکی تبدیل گشته اند. بنابراین به سمت راه اندازی پمپ بنزین های کوچک مقیاس حرکت کرده ایم و حدود پنج ظرفیت به شکل پمپ بنزین های تک نازل و دو نازله ایجاد خواهیم کرد که اولین آن در شهرک والفجر در خرداد ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید. یک مورد هم در محدوده خیابان کارگر در صورت نهایی شدن تفاهم راه اندازی خواهد شد و سایر پمپ بنزین های کوچک مقیاس هم درحال مطالعه و مکان یابی است. این پمپ بنزین ها با اعتباری کمتر از ۱۰ میلیارد تومان راه اندازی می شود.
ایشان در ادامه در مورد بهره گیری از پساب تصفیه خانه شهرک غرب برای آبیاری فضای سبز منطقه اظهار داشت: بطور قطع یکی از لزوم های فعلی توجه به مبحث کم آبی است. یکی از راهکارهای مهم و کلیدی در حوزه حفظ و توسعه فضای سبز تأمین منابع آبی است که در این خصوص با عنایت به وجود تصفیه خانه در شهرک غرب لوله کشی انجام شد و پساب این تصفیه خانه وارد رینگ آبیاری منطقه خواهد شد. این پروژه در فروردین ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید و بدین سان بیشتر از ۷۰ درصد فضای سبز منطقه با پساب این تصفیه خانه آبیاری خواهد شد. این پروژه ۱۲.۵ میلیارد تومان هزینه در بر داشته اما بطور قطع گام موثری در حوزه مدیریت منابع آبی خواهد بود.
شهردار منطقه ۶ در پاسخ به سوال ایسنا در مورد گودهای پرخطر سطح منطقه ۶ خاطرنشان کرد: حدود پنج گود پرخطر و بحرانی در سطح منطقه وجود داشت که یکی از آنها متعلق به بانک تجارت بود که حدود هشت سال در شورایعالی شهرسازی و معماری مسکوت مانده بود. با عنایت به پیگیری هایی که انجام شد کارگاه این گود فعال شد و حدود یک ماه پیش پروانه شهرسازی آن صادر شد که کار بسیار بزرگی بود. از طرفی در خیابان شهید قرنی هم گود پرخطری وجود داشت که اخطارهای لازم به مالک آن داده شد و با دستور قضایی نسبت به رفع خطر آن اقدام کردیم.
محمدی همینطور در پاسخ به سوال ایسنا در رابطه با تعیین تکلیف طرح توسعه دانشگاه تهران هم اظهار داشت: این مورد در شورایعالی شهرسازی و معماری درحال بررسی است و در واقع یکی از معضلات و مطالبات شهروندان است که ما هم پیگیر آن هستیم و امیدواریم در سه ماهه نخست سال آینده ابلاغیه شورایعالی شهرسازی و معماری در مورد تعیین تکلیف طرح توسعه دانشگاه تهران صورت گیرد. این در شرایطیست که شهردار تهران هم با عنایت به درخواست شهروندان در قرار خدمت منطقه ۶ پیگیر این مورد هستند.
وی در رابطه با تأمین پارکینگ در سطح منطقه ۶ هم اضافه کرد: یکی از اصلی ترین دغدغه های شهرداران در منطقه ۶ موضوعات ترافیکی بخصوص تأمین پارکینگ است. در این منطقه شاهد حضور ساختمان های اصلی هشت وزارت خانه و بیمارستان های بزرگ هستیم. در روز حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تردد در سطح منطقه داریم در صورتی که جمعیت شب در این منطقه ۳۰۰ هزار نفر است. بطور قطع باید تأمین پارکینگ در این منطقه به صورت جدی مورد توجه باشد. بر همین مبنا به سراغ مجموعه های دولتی که خود جاذبه سفر ایجاد می کنند همچون بیمارستان ها رفتیم تا با انعقاد تفاهمنامه و در اختیار گرفتن زمین ظرفیت های جدیدی برای پارکینگ فراهم نماییم.
محمدی تصریح کرد: بدون شک خط قرمز ما حذف پارکینگ است. مگر مواردی که بتوانیم برای آن جایگزین تعیین نماییم و منابع درآمدی حاصل از این مورد هم در صندوقی جمع آوری و صرفاً برای تأمین پارکینگ مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در رابطه با بدهی های دستگاههای دولتی به شهرداری منطقه هم اظهار داشت: در این عرصه نمی توانیم عدد مشخصی را اعلام نماییم. چون که باید ممیزی با عنایت به توسعه و پروانه هایی که در گذشته صادر شده انجام دهیم و بعد از بررسی و محاسبه وصولی ها این عدد را اعلام نماییم. امسال در منطقه ۶ تمام دیون درحال تسویه است و پیمانکاران جاری هم به روز مطالبات خویش را دریافت می کنند. بودجه منطقه ۶ نسبت به ابلاغیه شهرداری تهران ۱۲۰ درصد محقق شده و نسبت به سال قبل درآمدهای منطقه پنج برابر شده است.
محمدی در خاتمه در رابطه با وضعیت ساختمان های ناایمن منطقه ۶ تصریح کرد: ۵ ساختمان در کمیته ایمنی منطقه بعنوان ساختمان های بحرانی دیده شد و پیگیری کردیم و با مالک آنها جلسات گوناگونی برگزار کردیم و توانستیم بحث های آتش نشانی و ایمنی آنرا انجام دادیم و این ساختمان ها از حالت بحرانی خارج و به یک سطح پایین تر یعنی به سطح ساختمانهای ناایمن رسیدند و این مسأله در منطقه همچنان درحال پیگیری است.




منبع:

1401/12/27
08:35:01
0.0 / 5
377
این پست بلاگ سان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات کاربران بلاگ سان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
sunblog